Сръбската поетеса Йелена Трифунович обвини в кражба фолкпевицата Ивана, пише

...
Сръбската поетеса Йелена Трифунович обвини в кражба фолкпевицата Ивана, пише
Коментари Харесай

Голям скандал по оста Сърбия - България, обвиниха легендарната Ивана в нагла кражба!


Сръбската поетеса Йелена Трифунович упрекна в кражба фолкпевицата Ивана, написа в. " Телеграф ", представен от Блиц. Заради претенцията към авторското право на стиховете й тя блокира в Youtube и формалния видеоклип по новата ария на нашенката " Твое копие ". 48-годишната прима на " Пайнер " съумя да изненада феновете си с въпросното парче, което промотира още при започване на тази година.

Именно сваленото видео в интернет предизвика отрицателните и сериозни мнения, които безусловно заляха профила й.   " Извиняваме се за породеното стеснение на всички клиенти в Youtube, които сега не могат да гледат " ТВое копие " на Ивана.

Видоклипът е краткотрайно блокиран поради безпричинно и непозволено декларирани искания от страна на текстописката на сръбската версия на песента Йелена Трифунович " - това бе обяснено пред меломаните.  Въпреки че повода е ясно посочена и изпълнителката няма виновност за блокирания видеоклип, почитателите на поп фолка желаят публично изказване, в което Ивана да изясни по какъв начин се е стигнало до тук.  Истината е, че българският текст на песента " Твое копие " е дело на Мариета Ангелова.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР