Сръбската красавица Биляна Дол разкри причината за раздялата си с

...
Сръбската красавица Биляна Дол разкри причината за раздялата си с
Коментари Харесай

Изневери на Божинов сложиха край на връзката му с Биляна Дол

Сръбската хубавица Биляна Дол разкри повода за раздялата си с Валери Божинов. А тя се оказа много прозаична и предстояща - изневери от страна на българския футболиста В публично известие на профила си в " Инстаграм " 44-годишната Биляна изясни за края на връзката си с Валери, описа за саможертвите, които е направила поради любовта си към него и най-после му пожела всичкото благополучие на света.

“С Валери към този момент не сме дружно. За страдание, настъпи краят на нашето общо пътешестване, което мнозина определяха като фантазия. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата партньорка, защото му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълностоен.
View this post on Instagram
A post shared by (@biljanadoll_official) on Jul 7, 2019 at 3:01pm PDT
Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха... и даже в Китай бях до него. Явно това не беше задоволително и неговите нагони бяха по-силни. Не става въпрос, че съм преставала да го обичам, само че неговите заболели инстинкти и желанието да ги реализира ме нараниха като жена... Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа като Биляна Дол. Край! “, написа Биляна.
View this post on Instagram
A post shared by (@biljanadoll_official) on Jul 7, 2019 at 9:28am PDT
Първият коментар под обявата е точно на Валери Божинов, който на сръбски е написал: “Благодаря ти за всичко”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР