Спряна е процедурата по избор на членове на Съвета на

...
Спряна е процедурата по избор на членове на Съвета на
Коментари Харесай

Спряна е процедурата по избор на членове на Съвета на директорите на Летище Пловдив ЕАД

Спряна е процедурата по желание на членове на Съвета на шефовете на " Летище Пловдив “ ЕАД. Съобщението е оповестено на уеб страницата на Министерството на превоза, заяви за Plovdiv24.bg  настоящият шеф на летището. Заповедта за това е издадена с дата 2 декември 2021 година от служебният министър на превоза, посочи Спасов.

" Вървеше състезанието, минахме първият стадий по документи,  бяхме предали писмени работи и чакахме да се произнесат по тях “, сподели още. Той посочи, че при него към момента няма публично писмо за прекратяването на процедурата.

По думите на сегашния шеф на летище " Пловдив " няма драма в това, с изключение на личностна. В момента има регистрирани в Агенцията трима души за ръб. " Тримата сме аз, Шуманов и третият е оперативният ни шеф Петър Георгиев “, сподели и добави: " Ние към този момент се развеселяваме, че за тази година съм четвъртият шеф, няма никаква резистентност “.  По думите ми за летище Пловдив това винаги е било по този начин.  

е в Съвета на шефовете след конкурс от месец февруари 2021 година, по-късно е имало и нов конкурс, само че за самостоятелни членове. Единият е представител на страната и това е Спасов. Това единствено по себе си може да значи, че може да има и нова смяна на шефа на летище Пловдив и  също може да бъде заменен, въпреки че, той споделя, че договорът му с министъра е за 3 години и до осъществяване на конкурс. " Но министърът е приципал, който има независимост да сменя и ние не сме предпазени “, добави.

Мотивите за решението на служебния министър за преустановяване на процедурата по желание на членове на Съвета на шефовете на " Летище Пловдив “ не са ясни към този момент.

Знае се, че същото решение е в действие и за конкурсната процедурата за избор на член на Управителния съвет в Национална компания " Железопътна инфраструктура “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР