Спряхме масовите убийства между Сърбия и Косово, заяви американският президент

...
Спряхме масовите убийства между Сърбия и Косово, заяви американският президент
Коментари Харесай

Тръмп: Спряхме масовите убийства между Сърбия и Косово

Спряхме всеобщите убийства сред Сърбия и Косово, съобщи американският президент Доналд Тръмп в Северна Каролина, в границите на предизборната си акция. Той добави, че може да бъде определен да получи Нобеловата премия за мир, споменавайки в този подтекст постигнатото наскоро съглашение сред Белград и Прищина във Вашингтон, съобщи Танюг.

Тръмп споделил, че е съумял да спре всеобщите убийства, осъществявани от няколко десетилетия сред Сърбия и Косово.

" Сигурен съм, че ще се квалифицирам за Нобеловата премия за мир. Спираме всеобщите убийства сред Косово и Сърбия. Убиваха се дълги години. Ще престанат да се убиват едни други. Казах: момчета, дано се съберем. Знаете ли, те го вършат стотици години, под разнообразни имена ", сподели Тръмп, представен от Българска телеграфна агенция.

Двама депутати, швед и норвежец, предложиха Тръмп за Нобелова премия за мир този месец, откакто той съумя да подпише съглашение за нормализиране на икономическите връзки сред Белград и Прищина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР