Спрях се на вашата политическа формация в търсене на най-големия

...
Спрях се на вашата политическа формация в търсене на най-големия
Коментари Харесай

Радев връчи третия мандат: Избрах БСП, защото имат най-голям шанс

„ Спрях се на вашата политическа групировка в търсене на най-големия късмет за сформиране на работещо държавно управление.  Във времена на мощно политическо опълчване Българска социалистическа партия сподели, че е съумяла да запази разговора, да взаимодейства с разнообразни партии и да влиза в коалиция с тях. Желая ви триумф. ”
Прочетете още
Това съобщи президентът Румен Радев при връчването на третия мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия. Папката бе дадена на водачът на социалистите Корнелия Нинова, която през днешния ден е рожденичка и почерпи Радев с бонбони, а той и подари букет.

„ Благодаря за доверието, разбираме тежестта, която ни е отредена и ще създадем всичко допустимо да съставим държавно управление. Ще продължим да търсим единодушие и да съставим постоянен кабинет, който е по този начин нужен за страната ”, съобщи Нинова.

Това е последна опция за сформиране на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание. Ако и този опит е несполучлив, следват предварителни избори.

За разлика от първите два мандата, за третия в конституцията не е избран период за връщането му на президента. Така, даже Българска социалистическа партия да не събере поддръжка за държавно управление, може да се удължи животът на настоящия парламент.

 „ Българска социалистическа партия за България ” имат седем дни, с цел да посочат претендент за министър-председател.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР