Спрете да се криете зад това, че Френското предложение най-доброто.

...
Спрете да се криете зад това, че Френското предложение най-доброто.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Френското предложение не покрива българските искания

Спрете да се криете зад това, че Френското предложение най-хубавото. Това е все едно да имате кола без мотор. Това съобщи Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на „ ИТН “.
„ Безотговорно е да се приказва, че това е най-хубавото предложение, че това е настояването на българина. Външният министър в оставка доста ясно съобщи, че това е най-хубавото предложение спрямо останалите. Но също по този начин ясно съобщи, че то се разграничава и не покрива настояванията на България, изразени в решенията на предходното Народно събрание, както и от позицията изразена от всички партии, в това число от Демократична България, ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи на КСНС при президента “, сподели Йорданов.
Всяко предложение е мръдване напред, само че то не покрива настояванията на България, акцентира още един път ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ. „ Нито едно, нито Френското. Не се крийте зад половин изречение на министъра на външните работи “, прикани Йорданов.
Той също по този начин изиска от президента Румен Радев да разсекрети последния КСНС, с цел да види българското общество какво са говорили политиците и премиера в оставка Кирил Петков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР