Справка в Търговския регистър показва, че регистрираната на 28 юни

...
Справка в Търговския регистър показва, че регистрираната на 28 юни
Коментари Харесай

Фирмата, с интерес към Бившата полиция в Русе, се оказва без дейност и служители

Справка в Търговския указател демонстрира, че записаната на 28 юни 2018 година компания “Екатерина Кепитъл” в края на 2019 година е отчела оборот от 256 000 лева и нула лв. облага

Това написа през днешния ден в свое следствие.

Фирма “Екатерина Кепитъл” демонстрира интерес за възобновяване на постройката на първото застрахователно сдружение “България”, или известната още като Бившата полиция, на улица “Александровска” в Русе. Това съобщи пред Дарик радио изпълнителният шеф на компанията Меджнун Мустафов. По думите чу, към този момент има водени диалози с част от притежателите, които имат близо 30 % от парцела, и са подготвени да ги продадат. По думите му, инвестицията ще е към 10 млн.лв.

До тук, нищо друго, с изключение на възторженостти. Справка в Търговския указател обаче демонстрира, че записаната на 28 юни 2018 година компания “Екатерина Кепитъл” в края на 2019 година е отчела оборот от 256 000 лева и нула лв. облага. За идващите години няма посочени финансови резултати. Фирмата е с 1000 лева уставен капитал и е благосъстоятелност на Сергей Николаевич Клочко, който държи 74% от капитала и на Сафет Ахмедова Мустафа с 24% дял. Управлява се от Сергей Клочко, посочено е че има назначен един единствен служащ.

На адреса, на който е записана “Екатерина Кепитъл” са регистрирани още 5 компании, като името на Мустафов попада единствено в една от тях – записаната на 21 септември МУСТАФФ ООД. Тя е със 100 лева уставен капитал, 80% от които са владеене на Мустафов и 20% – на съдружника му Денислав Василев Калдарев. Като предмет на активност са посочени произвеждане на парфюми и тоалетни артикули, търговия на едро и дребно с парфюмерийни и козметични артикули и сапуни, правене на маркетингови тактики в региона на парфюмерията и козметиката; търговия на едро и дребно във всичките й форми; покупка на артикули и други движимости, за продажба в първичен, или модифициран вид; покупка на недвижими парцели за продажба, отдаване под наем; консултантска дейност; услуги на български и задгранични физически и юридически лица; комерсиално посланичество на задгранични дружества; маркетинг; рекламна и осведомителна активност, вътрешен и интернационален превоз, всевъзможен тип транспортна дейност; спедиционна дейност;, както и всякаква друга активност, която не е неразрешена от българското и европейското законодателство. Няма назначени служащи, няма и финансови резултати. Кога и по какъв начин е работила по известната Мантова къща в центъра на града, не е известно.

Не е известно и от къде и по какъв начин това сдружение ще обезпечи 10-милионната инвестиция. „ Намирисва “ като на „ Еонметал България “, която щеше да възвръща летище Русе и за която към този момент малко на брой си спомнят…

Въпросителни пораждат и при връщане обратно в годините. Справка в архивите на ТВН демонстрира, че името на Мустафов нашумя в Русе през 2008 година Тогава, в качеството си на ръководител на Сдружението за икономическо и обществено съдействие сред България и Русия той развиваше дейна медийна акция в Русе. Резултатите обаче се изчерпиха единствено с няколко обилни коктейла и връчване на почетни оценки в някогашния ресторат „ Екатеринодар “ и един скандал в съветския град Краснодар, където бе упрекнат от управляващите в опит да убие жена си. Според обясненията му тогава, проблемите идвали от нежеланието на жена му за делба на имуществото, откакто съветски съд ги е развел без неговото познание. На Мустафов беше издадена забранителна заповед за овакантяване на града.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР