Спортният министър Красен Кралев гарантира в студиото на Sportal TV,

...
Спортният министър Красен Кралев гарантира в студиото на Sportal TV,
Коментари Харесай

Красен Кралев гарантира, че няма да разрушат Спартак, оптимист е за стадион Варна

Спортният министър Красен Кралев подсигурява в студиото на Sportal TV, че на мястото на стадион “Спартак ” във Варна и стадион “Лазур ” в Бургас няма да се строи.

Според управителния фактор напълно скоро въпросът с дома на “соколите ” ще има позитивна развръзка. Кралев разгласи, че до момента в който ГЕРБ е на власт в Бургас, няма по какъв начин спортното оборудване да бъде разрушено. Бившият началник в Черно море изрази мнение, че сега въпросът с построяването на нов народен стадион не е неотложен.

“Мисля, че скоро ще има положително решение на обстановката със стадион “Спартак ”. Ние ще спомагаме да се възвърне тревното покритие, съблекалните и всичко нужно, с цел да може тимът да се завърне вкъщи. И двете държавни управления на господин Борисов работят интензивно за футбола - нещо, което не се е случвало преди. В този ред на мисли, до момента в който ГЕРБ е на власт в Бургас, няма по какъв начин да бъде опустошен стадион “Лазур ”, увери Кралев.

“Аз съм на мнение, че първо би трябвало да си оправим спортната инфраструктура. Не споделям, че не би трябвало да имаме народен стадион, само че и нямам доверие, че в случай че в този момент влагаме 100 милиона, ще повишим резултатите си. Обмисляме вид с покриване на трибуните. В момента работим върху плана, считаме какво ни е належащо и се борим, с цел да получим финансиране ”, добави още министърът, който показа упованията си, че до година-две стадион “Варна ” би трябвало да бъде подготвен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР