Спортният журналист Стефан Дамянов бе специален гост в Часът на

...
Спортният журналист Стефан Дамянов бе специален гост в Часът на
Коментари Харесай

Какво можем да очакваме до края на сезона в Трета лига - отговорът от Стефан Дамянов в обновеното предаване Часът на Трета лига

Спортният публицист Стефан Дамянов бе специфичен посетител в " Часът на Трета лига " и разкри своите упования за остатъка от сезона в другите групи. Предаването на sportal.bg показа актуализирана визия и нови детайли свързани със специфични предложения от Inbet за почитателите на третото равнище на българския футбол.
6
Основна тематика първоначално бе шампионатът за Купата на Аматьорската футболна лига, където Балкан (Ботевград) съумя да пречупи Вихрен (Сандански) във финалния конфликт на Югозапад и по този начин си обезпечи полуфинален дуел против представителите на останалите групи.
 Балкан удари Вихрен и е на полуфинал за купата на АФЛ Балкан удари Вихрен и е на полуфинал за купата на АФЛ
Освен това феновете съумяха да видят някои от по-интересните мачове от предизборния кръг, които се изиграха в петъчния ден. В тях имаше значително изненади, които завързаха още повече интригата в групите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР