Спортният директор на вицешампиона Локомотив (Пд) Георги Иванов-Гонзо изненадващо обяви,

...
Спортният директор на вицешампиона Локомотив (Пд) Георги Иванов-Гонзо изненадващо обяви,
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо напуска "Локо"

Спортният шеф на вицешампиона " Локомотив " (Пд) Георги Иванов-Гонзо изненадващо разгласи, че напуща поста си. Пред радио " Дарик " той се стимулира по този начин: " Няма да продължа да извършвам функционалностите на състезателен шеф. Има недоразумение сред мен и притежателя Христо Крушарски, и най-много неговото съмнение към мен. Не е решение от през вчерашния ден за през днешния ден. Не желая да приказвам, тъй като " Локомотив " има още един мач да изиграе. Пожелавам триумф на момчетата, само че има в действителност аргументи, които ме карат да бъда чист пред себе си и почитателите на " Локомотив " (Пловдив). Ще пристигна време, когато ще опиша за последните ми месеци в тима, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах ".

Иванов бе назначен като състезателен шеф през август 2019 година Докато той беше в клуба, пловдивчани завоюваха купата и суперкупата на България през м.г., а през миналия сезон (2020/21) стигнаха до сребърните медали.

Христо Крушарски, който нееднократно е хвалил Иванов, този път бе сбит. Той разгласи, че научава от медиите за решението на спортния шеф. " Двамата не сме говорили и не мога да разясня кой напуща и кой идва в " Локомотив " (Пловдив) ", разяснява предприемачът пред Dsport.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР