Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета призна, че победата

...
Спортният директор на ЦСКА - Кристиано Джарета призна, че победата
Коментари Харесай

Джарета: Победата над Етър е задължителна, защото разликата с Лудогорец е много голяма

Спортният шеф на ЦСКА - Кристиано Джарета призна, че успеха над Етър довечера е наложителна, защото " армейците " изоставали задоволително доста от водача Лудогорец.

Шефът призна, че в клуба към момента не знаят по какъв начин ще действат с преотстъпените си футболисти Едвин Джеси (ФК Далас) и Божидар Чоржаджийски (ФКСБ).

" Предстои ни нов извънредно тежък мач. Етър е много борбен отбор, имам положителни усещания от тях. Ще би трябвало да се бием със зъби и нокти за триумфа. Но без значение от съперника, ние сме задължени да си тръгнем с трите точки. Необходимо е да се концентрираме върху нашата цел и да вземем своето. Нямаме право на неточност, тъй като разликата с Лудогорец е огромна ", сподели Джарета.

" В момента не мислим за нищо друго с изключение на за това да изстискаме максимума от точките до края на годината. На по-късен стадий ще стартираме да влизаме в контакт за футболисти, които желаеме да притеглим. Засега нямаме изясненост и по какъв начин ще действаме с преотстъпените Джеси (Далас) и Чорбаджийски (Стяуа). Техните клубове първо би трябвало да ни осведомят дали желаят да ги задържат, тъй като имат варианти за откупуване. На този стадий нямаме сигнал. А и е прекомерно рано да приказваме за прехвърляния ", добави Джарета, пред " Тема Спорт ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР