Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев направи коментар пред

...
Спортният директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев направи коментар пред
Коментари Харесай

Кирил Котев: Показахме на цяла България какво е феърплей

Спортният шеф на ЦСКА 1948 Кирил Котев направи коментар пред Sportal.bg след снощното реми с Лудогорец. Полученият резултат задържа на върха в класирането ЦСКА - София. Припомняме, че преди няколко дни от " Трибуна Сектор Г " излязоха с декларация, в която се предвиждаше, че мачът на Лудогорец с ЦСКА 1948 ще бъде протоколен.
 ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата ЦСКА 1948 спря Лудогорец и остави ЦСКА - София на върха - следва инфарктен край на шампионата
" Показахме на цяла България какво е феърплей! Нашият тим има цели, които преследва. Съжаляваме, че не взехме купата, остава ни третото място и бронзовите медали. Винаги играем почтено - по този начин е било, по този начин и ще бъде ", сподели някогашната звезда на ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Черно море.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР