Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев сподели своята версия

...
Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев сподели своята версия
Коментари Харесай

Кристиян Добрев сподели своята версия за боя на аматьорски мач

Спортният шеф на Септември (София) Кристиян Добрев показа своята версия за мелето по време на среща от аматьорски шампионат в София. Припомняме, че момче пострада тежко в мелето, а Добрев беше посочен от фамилията му като един от основните виновници. Новината за случая беше публикувана от Нова телевизия, а в този момент упрекнатият Добрев получи право на отговор в същата медия в наличието на юриста си Радостин Василев.
 Футболен началник е упрекнат в побой от младежи
" От елементарен мач сред два тима се стигна до пердах. Имаше удар при спряла игра в главата. Стана някаква препирня сред двамата съперници. Отидох да разтърва двамата, оттова бях атакуван в тил и ми бяха нанесени удари. Съжалявам, че има случай със строшен нос. След като ме нападнаха, видях, че събарят Тенчо Вутов на терена. Оттам стана меле и имаше замяна на удари.

На камерите се вижда по какъв начин аз се експортирам встрани. Има способени органи, които могат да преценяват. Имаше експанзия от тяхна страна по какъв начин щели да пребият 40-годишни чичаци. Не мога да кажа, че са деца. Доста добре поставени са. Едното момче е към 1.90 см. Не сме гамени и хулигани. Неприятно е за родителите, че се стигна до такава степен.

Такива произшествия се случват неведнъж по тези лиги. По принцип съм спокоен човек. Агресията бе от тяхна страна и то по време на целия мач. Има съдии, които също ще си кажат мнението. Случката не е такава, каквато е показана от техния тим. В цялата обстановка най-агресивни бяха двамата братя ", сподели Добрев.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР