Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо продължава да обсъжда

...
Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо продължава да обсъжда
Коментари Харесай

ПСЖ: Ако ние нямаме пари за Мбапе и Неймар, кой тогава има?

Спортният шеф на Пари Сен Жермен Леонардо продължава да разисква бъдещето на Килиан Мбапе и Неймар, чийто договори изтичат през лятото на 2022 година Клубът им предлага нови контракти, само че към този момент към момента не е несъмнено, че те ще одобряват. Преди началото на сезона бразилецът изиска да се завърне в Барселона, а френският му съотборник е спряган за Реал Мадрид. Заради финансовата рецесия парите към този момент не са безчетни даже и в парижкия гранд, поради което Леонардо беше запитан дали ПСЖ няма да избере да задържи единствено единия от двамата.

“Вярно е, че обстановката е комплицирана откъм пари, само че в случай че ПСЖ няма нужните средства да задържи двете си звезди, то кой клуб тогава има? Не мисля, че има такъв”, разяснява шефът пред France Football.

По-рано Леонардо посочи, че въпреки всичко никой няма да се моли на Неймар и Мбапе, в случай че не желаят да останат в отбора.

Бразилецът разяснява и информациите, че Неймар упорства за привличането на Лионел Меси, който през лятото може да е свободен сътрудник. “Ако стартираме да гледаме на тима като функционалност на това какво обособените футболисти желаят, рискуваме да се превърнем в отбор от другари, на който му липсва конкурентоспособност. Желанието ни е да укрепваме тима, с цел да може той да е допустимо най-силен”, добави Леонардо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР