Спортният директор на Наполи Кристиано Джунтоли разкри какво предложение за

...
Спортният директор на Наполи Кристиано Джунтоли разкри какво предложение за
Коментари Харесай

Наполи задържа Кулибали срещу 6 млн. евро заплата и договора за 5 г.

Спортният шеф на Наполи Кристиано Джунтоли разкри какво предложение за нов контракт е отправил клубът към бранителя Калиду Кулибали (в средата). Той също по този начин разяснява обстановките с Дрис Мертенс, Фабиан Руис и Виктор Осимен, а също така отхвърли за интерес към Пауло Дибала.

“Не сме получавали публични предложения от който и да е клуб за Кулибали. Той е значим състезател за нас и поддържаме ежедневен контакт с него. Президентът Аурелио Де Лаурентис му насочи неустоимо предложение: чиста заплата от 6 млн. евро за идващите пет години, както и бъдеще като клубен шеф, тъй като той се е потвърдил като превъзходен човек на терена и отвън него. Той заслужава всичко това. Кулибали ни сподели, че желае да си намерения за нашата оферта и да изследва опциите за своето бъдеще. Нямаше потребност да споделяме на Кулибали, че няма да го продадем на Ювентус, тъй като го считаме за непродаваем “, разгласи Джунтоли.

Той добави, че Дибала не е част от проектите на клуба и не са водени договаряния с него.
„ Той е оттатък нашите благоприятни условия. Мертенс има изключителни взаимоотношения с Аурелио и приказва непосредствено с него. Той получи значима оферта от съвсем 5 млн. евро бруто или 2,5 млн. нето, само че към този момент не я е приел. Фабиан е влюбен в града и организираме диалози с неговите сътрудници. Все още не сме отправяли публично предложение, само че водим договаряния. Не сме получавали предложения за него. Чакаме да забележим какъв брой пари може евентуално да ни донесе преди да отправим предложение, както направихме с Кулибали. Няма предложения и за Осимен, а само позвънявания за изразяването на интерес. Всички знаят, че имаме високи упования към него, като остават още три години от контракта му. Получихме много позвънявания, само че нито едно предложение. Нужна е голяма, в действителност голяма оферта, с цел да продадем Осимен”, разяснява Джунтоли на своя конференция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР