Спортният директор на Монтана Михаил Мадански бе много доволен от

...
Спортният директор на Монтана Михаил Мадански бе много доволен от
Коментари Харесай

Мадански:Можеше да бием Царско село с още по-голям резултат

Спортният шеф на Монтана Михаил Мадански бе доста удовлетворен от триумфа над отбора на Царско село с 2:0 в мач от седмия кръг втора футболна лига.
" Надиграхме отбора на Царско село и можеше да спечелим с по-голям резултат против тях. Победата обаче е в историята, в края на седмицата ни следва посещение на Поморие, където още веднъж ще би трябвало да гоним трите точки. Монтана има цел и тя е да играем още веднъж в елита на родния ни футбол, а мачовете за купата на България са бонус за нас ", добави Михаил Мадански.
Той посочи, че всички в града чакат с неспокойствие срещата против ЦСКА-София от шампионата за купата на България. " За мен " алените " имат доста мощен тим и това, че щели да играят с запасите против нас не ги прави по-слаби. Те имат страхотни нападатели, доста добре уравновесен тим и са любимци. За нас е значимото футболистите да изпитат наслаждение от този мач, само че никога няма да играем безгрижно ", добави Михаил Мадански пред Хоризонт. Втора лига 7 кръг, понеделник 17 септември  Монтана 2:0краен резулат  Царско село

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР