Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел продължава да се

...
Спортният директор на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел продължава да се
Коментари Харесай

Шеф на Борусия си пожелава Белингам да преподпише

Спортният шеф на Борусия (Дортмунд) Себастиан Кел продължава да се надява, че Джуд Белингам може да подпише нов контракт с клуба, само че въпреки всичко признава, че това може да е единствено „ благопожелание “ от негова страна.

Очаква се Белингам да си тръгне в близко бъдеще, като измежду претендентите за правата на 19-годишния футболист са клубове като Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Договорът на британския полузащитник с Дортмунд изтича през лятото на 2025 година, само че най-вероятно е да има продажба през идващия трансферен прозорец, с цел да разреши на клуба му да извлече по-голяма сума.

Кел обаче не се е отказал от вярата да задържи Белингам на стадион „ Сигнал Идуна Парк “ в дълготраен проект. 

" Разбира се, ние се опитваме да задържим Джуд Белингам в Борусия (Дортмунд) допустимо най-дълго, тъй като той е необикновено значим състезател, който сподели още един път този сезон по какъв начин се разпознава с този клуб и прави тима по-добър. Бих желал също по този начин да имам Ерлинг Холанд или Джейдън Санчо в Борусия (Дортмунд). Защото можете единствено да си визиите, в случай че бяхме съумели да задържим и тримата играчи в един тим, какви благоприятни условия щяха да зародят тогава.

Нещата се развиват с помощта на пазарните механизми. Така че, несъмнено, имам своите мисли и стремежи. Не мога да кажа дали това ще се случи в последна сметка. От позиция на Борусия (Дортмунд) пожелателното би било да задържим състезател с това качество в този клуб допустимо най-дълго “, съобщи Себастиан Кел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР