Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт – Маркус Крьоше, предупреди футболистите

...
Спортният директор на Айнтрахт Франкфурт – Маркус Крьоше, предупреди футболистите
Коментари Харесай

В Айнтрахт въобще не неглижират Апоел БШ или Левски

Спортният шеф на Айнтрахт Франкфурт – Маркус Крьоше, предизвести футболистите на тима да бъдат доста деликатни за евентуалното влизане на тима в групите от Лига на конференциите.

„ Орлите “ са сложени в четвъртия плейофен кръг и ще срещнат спечелилия от израелския Апоеел Бер Шева или родния Левски в спор за място към главната фаза на третия по мощ европейските клубен шампионат.

Първата среща сред Апоел и Левски стартира в 20:30 часа и може да я гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим мача онлайн.

„ Няма по какъв начин да чакаме в плейоф за влизане в групи на УЕФА противникът да бъде елементарен “, предизвести Крьоше.

„ Не желаеме просто да влезем в групите на Лига на конференциите, а желаеме да го сторим и с две победи “, добави още той за възможния предстоящ конкурент за „ дивата от Майн “.

В първия мач Айнтрахт ще гостува в края на август, до момента в който реваншът ще се играе на „ Дойче банк Арена “ във Франкфурт. Припомянме, че Айнтрахт е притежател на шампионата Лига Европа от сезон 2021/2022 след триумф над Глазгоу Рейнджърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР