Спортист номер 1 на България за 2022 година и бъдещ

...
Спортист номер 1 на България за 2022 година и бъдещ
Коментари Харесай

Везенков на заминаване към САЩ: Едно ново изпитание, ново преживяване

Спортист номер 1 на България за 2022 година и предстоящ баскетболист на Сакраменто Кингс в НБА Александър Везенков се насочи към Съединени американски щати, където ще се запознае с новите си съотборници и управлението на Кингс.

" Първите два дни бяха малко по-тежки. Преживях го към този момент. Вече виждам напред. Със сигурност като гледаш към незнайното, малко би трябвало да се напаснеш и да видиш къде какво. Там сигурно всичко е по-голямо. Това е Америка въпреки всичко. Но доста се веселя, въпреки това в този момент да е за малко отиване и не публично, само че се веселя, че ще видя новите ми съотборници, управлението, с което към този момент сме говорили ", съобщи Везенков пред БТВ на тръгване за Съединени американски щати и добави:

" Едно ново тестване, ново прекарване. "

Вече е ясно, че Александър Везенков ще пропусне мачовете на представителния тим на България за мъже през актуалното лято, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от лагера на националите.

Българският състав, воден от селекционера Росен Барчовски, ще взе участие в третия стадий от предварителните квалификации за Европейското състезание през 2025 година, а по-късно и в предварителните квалификации за Олимпийските игри в Париж през 2024-а.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР