Спортен клуб „Калагия“ традиционно спечели най-много медали в Държавното първенство

...
Спортен клуб „Калагия“ традиционно спечели най-много медали в Държавното първенство
Коментари Харесай

Русенски клуб обра медалите от Държавното първенство по спортно ушу

Спортен клуб „ Калагия “ обичайно завоюва най-вече медали в Държавното състезание по спортно ушу, което се организира на 25 ноември в София. Състезателите на Семеен кодекс „ Калагия “, Клуба по ушу към Общински юношески дом и ушу групите към Ученическата спортна школа завоюваха общо 17 медала, от които 7 златни, 8 сребърни и 2 бронзови - в 3 възрастови и 6 стилови категории.
Всички участници в конкуренцията се готвиха с огромно предпочитание и се показаха чудесно - от по-опитните и обгорели в борбите до дебютантите на подобен конгрес. Там те се учеха на най-важното - да побеждават себе си!
Получиха се следните спортно-технически резултати в съответните възрастови и стилови категории:
При 8-годишните - Алла Декова е със злато на сабя, меч, сопа, копие и сребро на без оръжие, а Росен Атанасов завоюва злато на без оръжие и сребро на сабя, меч и копие.
При 11-годишните - Стефан Малчев завоюва злато на сабя, сребро на без оръжие и бронз на дълги оръжия, а Саманта Методиева - сребро на без оръжие и сабя, и бронз на дълги оръжия.
При 14-годишните - Лучия Саркисян заслужи златото с тайчи меч, а среброто в същата категория остана за Емилия Цветкова.
В идващите дни основният треньор Мария Неделчева, дружно със своя екип и старши треньора Искра Бонева, стартират подготовката на състезателите за идващото държавно състезание - по обичайни стилове ушу, което ще се организира през март 2019 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР