Спортът е един от важните фактори за изкореняване на агресията

...
Спортът е един от важните фактори за изкореняване на агресията
Коментари Харесай

Румен Радев: Спортът е един от важните фактори за изкореняване на агресията в училище


Спортът е един от значимите фактори за премахване на експанзията в учебно заведение, съобщи президентът Румен Радев, който откри през днешния ден на стадиона на НСА спортния празник " Времето лети, поиграй с мен ти ", отдаден на децата.

Държавният глава поздрави уредниците за самодейността и означи, че в нашето динамично време са значими освен компютрите, учението и таблетите, а и спортът и придвижването,пише Българска телеграфна агенция.

Спортът разкрива пред нашите деца един нов и занимателен свят, подарява освен здраве, мощ, сръчност, експедитивност, устойчивост, само че и построява темперамент, калява душeвността, развива волята, учи децата на самодисциплина, сподели Румен Радев. Той добави, че спортът учи децата и на организираност, борбеност, ред, построява и дава възприятието за реципрочност и групов дух, учи децата да бъдат пълноценни жители на бъдещето.

Радев се обърна и към родителите и уточни, че времето, прекарано дружно с децата, и то в най-ранна възраст, когато светът се открива пред тях, е скъпо. Вашият образец на поддръжка е извънредно значим за тях, и, както е слоганът на днешния ден, не забравяйте, че времето лети и това е най-прекрасното време с вашите деца, сподели Румен Радев.

Президентът се обърна и към децата и ги посъветва да не не помнят, че във спорта, с изключение на медалите, е най-важно и спортсменството.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР