Спорната ситуация в края на дербито от Висшата лига между

...
Спорната ситуация в края на дербито от Висшата лига между
Коментари Харесай

Анализ: Имаше ли дузпа за Ливърпул в края?

Спорната обстановка в края на дербито от Висшата лига сред Ливърпул и Манчестър Сити през уикенда разбуни духовете измежду почитатели и експерти.

Дълбоко в продължението, в 98-ата минута, Жереми Доку подвигна високо крайници си и докосна Алексис Мак Алистър, откакто преди този момент игра и с топката, остава най-коментираният миг от срещата на „ Анфийлд “, приключила 1:1.

Футболният експерт Йордан Господинов също изразни мнение за обстановката, анализирайки грешката на Доку. Заедно с водещия на DIEMA SPORT 2 Виктор Врачев той разяснява и за какво съдията е решил да не отсъди углавен удар.

„ Има прекалено повдигане на крайници и в случай че беше отсъдена дузпа, персонално аз нямаше да кажа, че е пресилена. Жереми Доку направи тактическа неточност, пускайки топката да тупне, след която тя става противоречива. А от кое място и да погледнем на стоп кадър, кракът му няма никакво място толкоз високо. Няма арбитър, който да желае да стане основно настоящо лице в подобен миг и да даде успеха на някой от тези два тима в мач, гледан в целия свят “, показа Йордан Господинов.

Разширен репортаж от мача:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР