Спорещите за титлата и не допуснаха грешки в 23-ия кръг

...
Спорещите за титлата и не допуснаха грешки в 23-ия кръг
Коментари Харесай

Порто запази аванса си пред Спортинг

Спорещите за купата и не позволиха неточности в 23-ия кръг на португалското състезание. " Драконите " се постановиха с 1:0 при визитата си на Морейрензе и не престават да имат задатък от 6 точки пред " лъвовете ", които разгромиха с 3:0 на " Жозе Алваладе " Ещорил.

В предишния кръг и направиха 2:2 между тях, а през седмицата имаха мачове в евротурнирите. обърна с 2:1 в, а беше победен с 0:5 от в Шампионската лига.

Срещу Морейрензе Серджио Консейсао даде отмора на част от титулярите, само че отборът му стигна до успеха с прецизен изстрел на в 40-ата минута. Той получи съвършен пас от и се разписа на празна врата. Това беше 51-и следващ мач без загуба за " драконите " в Лига Португал.

също не беше в най-благоприятен състав за семейството на, само че стигна елементарно до трите точки. откри в 40-ата минута с добавка от близко. В средата ан второто полувреме от гостите получи червен картон и за " зелено-белите " стана елементарно. Четвърт час преди края приключи красива офанзива за 2:0, а третото попадение беше дело на в 81-ата минута с шут отвън наказателното поле.

Третият в класирането е на цели 12 точки зад, а четвърти е отборът на, който се наложи над Тондела с 1:0. На дъното в таблицата са Морейрензе и Беленензеш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР