Според запознати Мегз вдигнала луд скандал на адвокатката защо не

...
Според запознати Мегз вдигнала луд скандал на адвокатката защо не
Коментари Харесай

Грозни сцени в Пловдив! Мегз се разправи публично с адвокатка заради любовни писма

Според осведомени Мегз вдигнала вманиачен скандал на адвокатката за какво не е предавала нейни писма до Рончев и назад. Както е известно, сред нея и предприемача кипи бурна обич. Той е зад решетките, упрекнат за отнемане на лизингов джип и застрахователна машинация в съучастничество с обичаната му и нейния братовчед Антон Лесов.

След като извадила принудително писмата от джоба на юристката, тя подала тъжба в " Криминална полиция ". Оттам са изгледали записите от видеокамерите пред ареста и са пратили преписката в районната прокуратура в Пловдив. Заключението ще е готово в законовия едномесечен период. Тогава ще стане ясно дали против дизайнерката ще бъде повдигнато ново обвиняване.

" Ако фактически става въпрос за писма, то те не са формален документ и това не е закононарушение ", разяснява пред " 24 часа " Светлана Паскалева, която пази Румен Рончев в съда. От прокуратурата отхвърлиха против Мегз да върви и още една инспекция - за злополука, провокирана от нея в Раковски. В началото на април тя карала първокласния джип " Мерцедес ML " без брошура, не спряла на стоп и се блъснала в хонда. 71-годишна пътничка във втората кола е била откарана в болница за наблюдаване. Пробите за алкохол на 28-годишната дизайнерка и лидера на потърпевшия автомобил, който е на 74 година, са негативни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР