Според законите на Фън Шуй, жизнените растения се явят мощни

...
Според законите на Фън Шуй, жизнените растения се явят мощни
Коментари Харесай

Тази подредба на цветята у дома, ще привлича много КЪСМЕТ

Според законите на Фън Шуй, виталните растения се явят мощни източници на Ци. Това е витална мощ, която изпълва всичко живо с сила. Здравият и мощен човек има хубаво Ци, а слабия или болния – неприятно.

Когато подреждаме цветята и въобще растенията в дома, е значимо да вършим и верни композиции с тях, с цел да канализират вярно силата. Например не би трябвало да комбинирате бързорастящите с постепенно, с цел да не нарушават растежа си едно на друго.

Трябва да имаме поради и формата на листата им. Например острите съдържат доста Ян – въплъщение на мъжкото начало и кара силата Ци да се движи бързо.

Кръглите листа отразяват качествата на Ин – женското начало. Затова където стои такова цвете, Ци тече постепенно.

Хармоничното комбиниране на тези две начала, ги прави източник на баланс и добра сила в дома ни.

Цветовите гами и вярно подбраните цветове също мощно въздействат на стимулирането на силата Ци.

Червените цветове в южната част на стаята ще подобрят прочувствения декор и ще способстват за вашия публичен живот. Посадете цветя със сини цветове в северния ъгъл и допълнете с бели.

За да реализирате проектите си може да си помогнете с оттенъците на зеленото, сложени на изток, по този начин този цвят се асоциира с растежа и развиването.

Романтичните връзки се заздравяват с белите цветове на цветята, сложени в западната част на стаята.

Три здрави, нови растения във вашата кухня, ще внесат свежо Ци, което ще докара както до възстановяване на здравето ви, както и до увеличение на благосъстоянието ви.

Поставете прясно отрязани цветя в спалнята, те ще внесат свежа сила във връзката ви с колегата. Цветята прибавят и шанс в живота ви. Сменяйте цветята незабавно щом стартират да вехнат.

За да помогнете на децата да бъдат по-здрави или с цел да ги възстановите от някаква болест, мощно ви предлагаме потреблението на зелени растения.

Сложете нечетен брой (3,5 и 9 са положително число) витални, новозакупени зелени растения в детската спалня с желанието децата да бъдат излекувани и здрави.

Когато имате усещане, че не можете да се концентрирайте и умствено сте изморена, подобрете циркулацията на Ци, като поставите огромно растение в саксия покрай вратата в кабинета където работите.
 Трикове и неточности при развъждането на хризантеми Трикове и неточности при развъждането на хризантеми
Хризантемите безспорно са едни от най-красивите и кичести есенни растения. Някои даже назовават това растение “златото на градината...

Избягвайте да поставяте кактуси и други “бодили ” на югозападната страна, тъй като това е зоната на човешките взаимоотношения.

Композициите от сухи растения на практика не вилият на равновесието на силите във вашия дом. Главното – не забравяйте да сваляте праха от тях, с цел да не се събира към тях силата на застоя. Тя прави хората отпуснати и апатични, на тях не им стига сила, липсва им живец.

А изкуствени цветя не внасяйте в дома си. От позиция на китайската традиция, в тях няма никакъв позитивен резултат. Затова от тях вършат венци на гробовете.

Така, че с огромно внимание се отнасяите към цветята, с цел да има здраве, благополучие и триумф във вашия дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР