Според закона и Конституцията внесен следва да се гледа в

...
Според закона и Конституцията внесен следва да се гледа в
Коментари Харесай

Костадинов: Винаги може да бъде свалено едно правителство

Според закона и Конституцията импортиран следва да се гледа в пленарна зала в период от 3 до 7 дни, т.е. гласуването ще се организира идната седмица . Това съобщи ръководителят на " Възраждане ", основатели на вота срещу кабинета " Денков ". Зад самодейността застанаха от " ИТН " и Българска социалистическа партия, а настояването ще бъде импортирано през днешния ден в деловодството на Народното събрание.

" Не е спънка това, че идващите 4 седмици Народното събрание няма да работи . Винаги може да бъде свалено държавното управление, дано припомня, че ние към този момент свалихме държавното управление (на Кирил Петков - бел.ред.), участвахме в в историята на България. Друг е въпросът дали партиите от тройната коалиция биха подкрепили този избор или не. Ние сме реалисти и сме наясно, че шансът клони към нула . Но това е най-сериозният политически избор, който може да пуснем все още, тъй като тази политика на държавното управление унищожава българската страна ", сподели Костадинов в коридорите на Партийния дом.

Партийният водач акцентира - загубата от затварянето на ТЕЦ-овете и минната промишленост ще надвиши в пъти парите, които България би взела по ПВУ и проектите за обективен преход. А със затварянето на съществени мощности щяло да се стигне до обстановка страната ни да внася ток от Турция.

Костадинов разяснява и думите на Пеевски, които обявиха, че кабинетът може да изкара и цялостен мандат, в случай че " си прави работата ".

" Ако продължава да си прави тази работа, т.е. да унищожава България, да. Защото този кабинет е на американския дипломат. И в случай че американския дипломат е удовлетворен от него - да. Но ще ви кажа - след 4 години ще е 600 000 души по-малка. Ще станем вносител на ток и ще имаме още по-голяма безработица ", скептичен бе Костадин Костадинов.
 Българска социалистическа партия дава рамо за вота на съмнение
Българска социалистическа партия дава рамо за вота на съмнение

Корнелия Нинова не изключва да е успешен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР