Според вестник "Зюддойче цайтунг" става въпрос за три апартамента в

...
Според вестник "Зюддойче цайтунг" става въпрос за три апартамента в
Коментари Харесай

За първи път конфискуваха имот на руски депутат в Германия

Според вестник "Зюддойче цайтунг " става въпрос за три жилището в Мюнхен

Прокуратурата в Мюнхен е разпоредила конфискация на парцел в Германия, за който се твърди, че принадлежи на народен представител от Държавната дума и неговата брачна половинка, поради глобите на Европейски Съюз. Подобен случай се случва за първи път в Германия, заяви вестник "Зюддойче цайтунг ", представен от БГНЕС.

Името на депутата попада в санкционните описи на Европейски Съюз от 23 февруари и той е член на Комунистическата партия. То не е оповестено. Твърди се, че руснакът и брачната половинка му имат три жилището в Мюнхен, които до неотдавна са били отдавани чартърен. Според вестника след налагането на глобите от страна на Брюксел двойката е получила общо 10 000 евро от отдаването на парцелите чартърен.

Прокуратурата е образувала произвеждане по съмнение в нарушение на параграф 18 от немския Закон за външната търговия или по-просто казано - на режима на наказания. За такова закононарушение се планува наказване отнемане от независимост от три месеца до пет години.

Властите конфискуват жилищата, вместо да ги "замразят ". Твърди се, че това се е дължало на обстоятелството, че притежателят е получавал наем, т.е. осъществил е облага. Изданието напомня, че имуществото на руснаците, обект на наказания в Европа, нормално се "замразява ", а не се конфискува, в случай че не допуска генериране на приходи.

Специална работна група, основана от немското държавно управление за използване на глобите на Европейски Съюз, сега ревизира цялата информация, с която разполагат районните управляващи по отношение на имуществото на руснаци в Германия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР