Според уебсайта на британската монархия няма задължителни правила за поведение

...
Според уебсайта на британската монархия няма задължителни правила за поведение
Коментари Харесай

Съветът, който принц Хари отправил на Меган преди първата ѝ среща с Елизабет II

Според уеб страницата на английската монархия " няма наложителни правила за държание при среща с кралицата ", само че се отбелязва, че доста хора избират " да практикуват обичайните форми ". За дамите това включва реверанс при среща с монарха, до момента в който за мъжете е задоволително единствено кимване. Принц Хари e от първият вид, който дал на бъдещата си брачна половинка Меган Маркъл важен съвет при първата ѝ среща с баба му - кралица Елизабет II.

За идното им запознанство през 2016 година Хари загатва в книгата си, че Меган реагирала на новината с думите: " Забавно! Обичам бабите. " Двойката едвам неотдавна е почнала да излиза, само че Хари държал бъдещата му брачна половинка да се запознае с Елизабет. По това време принцът възнамерявал да отиде в " Royal Lodge ", където чичо му - принц Андрю, живеел със брачната половинка си Сара Фъргюсън, и останал сюрпризиран, когато научил, че кралицата също щяла да участва в резиденцията. При идването му с Меган Сара й посочила по какъв начин да прави поклон пред кралицата, а Хари ѝ обяснил, че би трябвало да се обърне към нея с " Ваше Величество ". Тогава съветът, който отправил към актрисата бил:  " Каквото и да правиш, не приказва над нея. "

Покойната кралица Елизабет II и Меган Маркъл, 2018 година
Снимка: Getty Images
В книгата се написа още, че до момента в който Меган била в развой да научи всички имена в двореца, объркала принц Андрю с асистента на кралицата. " Мег ме попита нещо за асистента на кралицата. Онзи мъж, който държи чантата и който я води до вратата. Това не беше нейният помощник. Това беше вторият ѝ наследник - Андрю. Тя несъмнено не ни беше потърсила в Google ".

Покойната кралица Елизабет II и Меган Маркъл, 2018 година
Снимка: Getty Images
През 2023 година Меган към този момент знае купите на другите хора в двореца и се старае да помни имената им. Според " Mirror " тя и Хари скоро може би ще могат да се конкурират с принц Уилям и принцеса Кейт. Твърди се, че принцът и принцесата на Уелс се стремят да се наложат и в Америка и са в развой на подаване на поръчка за комерсиална марка там. Съобщава се също, че Уелс ще взе участие в разнообразни кралски задължения по света, с цел да разпространява кралското семейство, написа още изданието.
Снимка: Getty Images
На 12 май тази година Уилям бил подал поръчка в Службата за патенти и търговски марки на Америка за регистрация на марката  " Кралската фондация на принца и принцесата на Уелс ". Адресът на поръчката е посочен двореца Кенсингтън, а след нея Уил цели да записва името на фондацията като марка за  " рекламни акции, благотворително набиране на средства, просветителни действия и здравни услуги, свързани с психологичното здраве ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР