Според учителя Петър Дънов, водата е едно от веществата, които

...
Според учителя Петър Дънов, водата е едно от веществата, които
Коментари Харесай

Пречистващ режим с вода според Дънов

Според учителя Петър Дънов, водата е едно от веществата, които имат най-висша мощ на планетата. Водата е толкоз мощна буря, че би могла да пробие даже камък, тя е на всички места към нас и минава в разнообразни агрегатни положения.

По същия метод, както работи на всичко в природата, водата работи и на човешкото тяло – преминавайки през организма, тя прочиства и отстранява всичко, което пречи на съвършеното действие на организма.

Според учителя Дънов водата има силата да почисти мисълта, да отмие всичко това, с което светът ни натоварва, да отстрани всички нездравословни мисли, които минават през нас. Водата прочиства нервната система – отстранява всички неприятни усеща и чувства.

Дънов счита, че водата може да отстрани заболяванията и да помогне на обособените елементи на организма да стартират да контактуват между тях. Организмът стартира да действа вярно и се радва изцяло пълноценно на живота.

 Дънов

Дънов предлага всеки човек да изпива за един ден най-малко един литър вода – да бъде чиста, без никакви примеси, без да е обработвана с химикали. Желателно е водата да се пие на дребни глътки – разделете я на дози от по 150 мл и пийте на гладно.

По този метод ще смекчите храната, която ще изядете след това, и ще премахнете остатъците от предишното ястие, твърди Дънов. За цялостното филтриране на организма Дънов предлага да се пие гореща вода.

Режимът би трябвало да се прави два пъти седмично – посредством изцяло изпотяване ще се изхвърли всичко, което пречи и затлачва организма. Достатъчно е да изпиете една чаша гореща вода, само че на дребни глътки – ако ви е мъчно да я погълнете, можете да добавите няколко капки лимонен сок.

След това ще усетите по какъв начин тялото ви стартира да се поти. Когато се изпотите, обтрийте тялото си с влажна хавлиена забрадка – натискайте при обтриване. След това облечете чисти облекла и изпийте ½ чаша топла вода.

Според Петър Дънов тази процедура ще отстрани всичко ненужно от вас, а вечерта ще спите умерено. Методът пречиства организма от киселини.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР