Според тибетската медицина няма такова вещество, което да не може

...
Според тибетската медицина няма такова вещество, което да не може
Коментари Харесай

Тибетска медицина: Рецепти за пречистване на кръвта

Според тибетската медицина няма такова вещество, което да не може да се употребява като лекарство. Твърдението е правилно, когато става дума за познати билки и зеленчуци, чиито целебни качества са потвърдени във времето.

Друго предписание на тибетските лечители гласи, че предварителната защита на доста заболявания стартира с пречистването. На първо място това е пречистването на кръвта, наличието, в която на непознати съставни елементи оказват пагубно въздействие върху положението на целия организъм. Предлагаме ви да употребявате елементарни и освен това ефикасни предписания от тибетската медицина, с помощта на които можете доста да пречистите кръвта и в същото време да подобрите здравето на целия организъм.

Рецепта номер 1. Пречистване на лимфната система с змийско мляко

Лимфната система изтегля патогенните микроорганизми и отрови от организма, което спомага за подсилване на имунитета. При всяко отклоняване, това неотложно ще засегне здравето на индивида: той ще се подуе, ще е податлив към повишаване на килограми. За да се избегне това, работата на лимфната система би трябвало да бъде подкрепена.

Тибетската медицина предлага една лесна и ефикасна рецепта за това.

Пригответе си лечебна настойка от змийско мляко. Змийското мляко се смила и се изстисква сока от него. Прецедете. Разрежда се със алкохол съразмерно на 900 грама билка – 140 мл. медицински алкохол. Съхранява се на хладно и изсъхнало място.

Схема на приложение на смес:

една капка преди закуска
две капки – преди обяд
три капки – преди вечеря

Увеличавайте преди всяко хранене, до момента в който броят на капките доближи 15. След това намалявайте количеството им в противоположен ред, до една капка.

Също по този начин всекидневно, преди хранене, пийте 200 мл. прясно изцеден сок от морков (ябълка) с цвекло (4: 1).

Тази процедура оказва помощ за разчистване на кожата, нормализиране на кръвното налягане, попречване на болести на стомашно-чревния тракт.

Рецепта номер 2. за филтриране на кръвта ще помогне джинджифил и арония

При нечиста с отрови кръв по кожата се появяват всевъзможни обриви, тъй че е значимо от време на време да се пречиства. За тази цел, три пъти дневно, вземайте 2 грама изсъхнал джинджифил на прахуляк.

За филтриране на кръвта, следва да включите в менюто си киселец, френско грозде и аронията. Но “шампионът ” е чесънът.

Счукайте скилидка чесън. Залейте с 1 чаша вода. Оставете да престои за през нощта. Сутрин преди закуска изпийте водата, откакто сте извадили чесъна от нея. Продължителността на лекуването е един месец.

Рецепта номер 3. Чесън – най-хубавият “чистач ” на сърдечно-съдовата система

Чесънът, не на вятъра, е прочут със своите бактерицидни свойства. Той е единственият, който може по едно и също време да почиства кръвта, лимфата и кръвоносните съдове.

Рецепта за подготвяне на лечебна смес. 350 грама нарязан чесън се залива с 200 мл. алкохол. Затворете компактно и оставете да престои на изсъхнало и топло място в продължение на 10 дни, след което прецедете. Полученият сок ще престои още два дни.

Приемайте тинктурата на капки, дружно с варено мляко.

Схема за приемане на лечебната смес от чесън

Първият ден на приема: за закуска прибавете в 50 мл. мляко една капка смес, за обяд – две и за вечеря – три.

Вторият ден на приема: за закуска прибавете в 50 мл. мляко четири капки смес, за обяд – пет и за вечеря – шест.

Продължете да приемате по същата скица, увеличавайки по една капка, до момента в който броят доближи 15. След това започнете да намалявате до първичната доза. След това приемайте по 25 капки на 50 мл. мляко, до момента в който тинктурата свърши.

Тази процедура оказва помощ за филтриране на кръвоносните съдове и за подсилване на здравето. Повторение се предлага след пет години.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР