Според Световната здравна организация затлъстяването в света почти се е

...
Според Световната здравна организация затлъстяването в света почти се е
Коментари Харесай

Малки неща, които ни пречат да отслабнем

Според Световната здравна организация затлъстяването в света съвсем се е утроило през последните 40 години. Намаляването на тежестта може да бъде в действителност мъчно - хората се пробват да съблюдават разнообразни диети, вършат изтощителни извършения, броят калории и други Въпреки това, има някои привички, които множеството от нас имат, които попречват напъните ни за понижаване на тежестта.

Събрахме 8 неща, които ни пречат да понижим тежестта си. Всъщност, някои от тези неща в действителност ни оказват помощ да наддаваме тегло! Научете повече за това кои са тези привички и се пробвайте да се отървете от тях:

1. Пропускаме закуската

Изследователите потвърдиха, че хората, които закусват, са склонни да качват повече килограми от тези, които закусват. В изследването са изследвани 350 души и тези, които закусват всеки ден, са имали по-малки талии от тези, които не са закусвали. Това е разумно: Ако пропуснете храненето си заран, по-вероятно е да бъдете доста гладни до обяд и да ядете повече.

2. Не пием задоволително вода

Пиенето на вода оказва помощ да се изгарят повече калории и да се понижи тежестта. Изследване на затлъстели дами изследва въздействието на водата върху килограмите. Резултатите демонстрират, че за една година, пиенето над един литър вода дневно може да докара до загуба на тегло от 2 кг. Следващия път, когато си помислите какво да пиете, изберете положителната старомодна вода.

3. Ядем късно вечер

Изследванията удостоверяват, че е по-добре да заобикаляме късното хранене, в случай че не желаеме да спечелим няколко спомагателни кг. Ако храната се употребява късно, тялото съхранява тези калории като мазнини, вместо да ги изгори.

4. Не получаваме задоволително сън
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР