Според смъртния ѝ акт, получен в четвъртък, актрисата е починала

...
Според смъртния ѝ акт, получен в четвъртък, актрисата е починала
Коментари Харесай

Разкриха официалната причина за смъртта на Сюзан Самърс

Според смъртния ѝ акт, получен в четвъртък, актрисата е умряла от рак на гърдата, който е метастазирал в мозъка ѝ.

Според изхода в смъртния акт на Самърс е посочена непосредствената ѝ причина за смъртта  „ рак на гърдата с метастази в мозъка “.

Биопсия удостовери разкритието, само че аутопсията не беше приключена. Други съществени положения, съдействали за нейната гибел, включват хипертония и хидроцефалия.

Suzanne Somers’ official cause of death revealed
— Page Six (@PageSix)
Любимата звезда от " Стъпка по стъпка " умря " умерено вкъщи " след дългогодишна борба с рака на 15 октомври. Тя беше на 76 години.

Три дни по-късно, на 18 октомври, околните на Самърс - в това число брачният партньор ѝ Алън Хамел и синът Брус Самърс - отпразнуваха 77-ия ѝ рожден ден.

„ Благодаря ви за цялата обич и обвързаност към Сюзан “, написа фамилията към сладкото видео, споделено в Instagram на Самърс.
               

Семейството прикани почитателите на Сюзан да споделят най-хубавите си мемоари от звездата – и истории за нейното незаличимо въздействие върху тях – онлайн.

„ Създадохме книга за респект на SuzanneSomers.com “ , продължиха те. „ Ще бъдем доста признателни, в случай че добавите своите мнения. Помага ни да чуем по какъв начин нейното завещание от обич живее във всички вас. "

Сюзан беше диагностицирана за първи път с рак на гърдата през 2000 година Впоследствие актрисата претърпя лумпектомия и лъчетерапия, само че отхвърли химиотерапия.

Suzanne Somers' official cause of death has reportedly been revealed by the coroner, just two weeks after her passing.
— Us Weekly (@usweekly)
През 2007 година тя заяви, че е победила рака. Но този юли обаче тя показа с почитатели посредством обществените мрежи, че ракът ѝ се е завърнал.

„ Както знаете, имах рак на гърдата преди две десетилетия и понякога той се появява още веднъж и аз не преставам да се боря с него “ , написа тогава Самърс.

„ Използвах най-хубавите различни и стандартни лекувания за битка с него. Това не е нова територия за мен. Знам по какъв начин да облека бойната си екипировка и съм войник. ”
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР