Според слуховете дори обвиненият за главатар на банда за лихварство

...
Според слуховете дори обвиненият за главатар на банда за лихварство
Коментари Харесай

Изтече От Разследването: Ценко Чоков Е Замесен С Най-Скандалния Гангстер! Ето Снимки! Лъсна Връзката Му С

Според слуховете даже упрекнатият за предводител на тайфа за лихварство Чоков също попаднал под убежденията на криминалисти и прокурори. Всяко подпомагане на управляващите е самобитна разменна монета за по-леко наказване, разясняват кримигероите, написа " Конкурент ".

Бруталната формация на задържания след акция на антомафиотите Квиц била главният конкурент в разпределянето на лъвския къс от заграбени парцели, лихварство и опиати на тази на скандалния кмет Чоков. Въпреки мълвите във Врачанско, че двамата главатари се споразумели за официално систематизиране на територии, враждата сред тях не стихвала и те постоянно били на нож. Десетки палежи в района се свързват точно с крамолата сред групировките.



Квиц е страшилището на Северозапада

Квиц и компания бяха окошарени след масирана спецакция в Монтана, Козлодуй, Гложене и редица други обитаеми места в Северозападна България. При обиските на къщите на 7-те задържани мутри бяха открити големи количества опиати, стотици хиляди левове, разнообразни противозаконни оръжия и злокобни уреди за мъчения. Заедно с парите измежду лихварите от групата били открити и дълги описи на длъжници от целия район. Ченгетата към момента търсят къде ли не и един от най-доверените хора на Ценов - Цветан Тинчев, по-известен като Ландърса. По непотвърдена информация той ръководел наказателната бригада, която с изключение на с побоища, трошене на кости и палежи събирала задълженията посредством извращения и изнасилвания на жертвите. По време на акцията къщата на Ландърса също била щурмувана, само че той не бил там. Полицията имала оперативна информация, че Тинчев се укрива в Бургас, където тамошните ченгета не престават да го търсят. Според един от окошарените бандити, който пропял обаче, лейтенантът на Квиц се криел в авансово квалифицирано за сходни случаи леговище в Кнежа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР