Според скорошни проучвания при първа среща правим впечатление в три

...
Според скорошни проучвания при първа среща правим впечатление в три
Коментари Харесай

7 неща в гардероба на жената, които побъркват мъжете

Според скорошни изследвания при първа среща вършим усещане в три съществени направления: външен тип, глас и изказ. Оказва се, че единствено 7% от първичното усещане зависи от тематиката на диалога, до момента в който 38% отиват в интерес на гласа и тона, с който приказваме, и цели 55% зависят от външния ни тип. Затова хората са споделили: „ По облеклата посрещат, по мозъка изпращат. ”

Вижте кои са тези наложителни 7 неща, които всяка жена би трябвало да има в дрешника си, с цел да притегли вниманието на мъжа.

1. Летни рокли

Едва ли можем да си представим по-женствена и нежна дреха от лятната рокля. А в случай че подхожда и на фигурата на дамата, комбинацията е неустоима. Мъжете биха преодолели срамежливостта си и сигурно ще ви заговорят.

2. Тесни джинси

Тесните джинси вършат и тялото ви да наподобява по-слабо и стройно. Освен това подобаващият модел би могъл идеално да акцентира формите ви и да ви прави извънредно секси. Като прибавим и какъв брой комфортни са, джинсите са измежду обичаните облекла на дамите, за благополучие, и мъжете са съгласни с вас.

3. Пуловери

Удобните пуловери, изключително малко по-развлечените, са като магнит за мъжете. Тази дреха изпраща ясното обръщение, че дамата е в цялостна естетика със себе си. Освен това загатва от прелестите й, като издава заголено рамо. Има нещо побъркващо в тази панорама за мъжете. Неслучайно обичаният евентуално обожава да ви вижда в тениската му заран.

4. Спортен eкип и опашка

Дори единствено фактът, че момичето обича да спортува, е задоволителен, с цел да притегли вниманието на мъжа. Изследванията сочат, че дами, които се обличат спортно, са по-самоуверени и по-дружелюбни. Ако към всичко това добавите и коса, вързана на опашка, то пригответе се да е сдобиете с куп ухажори, до момента в който вървите към магазина или си вършиме утринния джогинг.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР