Според съвременните модни гурута, колкото по-възрастна е една жена, толкова

...
Според съвременните модни гурута, колкото по-възрастна е една жена, толкова
Коментари Харесай

Какви ризи и блузи не трябва да носи уважаваща жена над 45 години

Според актуалните фешън гурута, колкото по-възрастна е една жена, толкоз по-внимателно би трябвало да избере дрешник за себе си. Една недомислена покупка може да задраска доста настоящи изображения. Днес съставихме лист с блузи и ризи за дами на 45+, които би трябвало да бъдат табу.

Със демодиран принт, който прави да изглеждате по-възрастни

Дори не гледайте в посока на блузите с доста демодиран принт. Пеперуди, рози, емотикони – всичко това към този момент е в предишното, тези щампи несъмнено няма да украсят величествени възрастни дами.

Безформен жанр, който не украсява

Оверсайз оверсайз е друг. Моля, имайте поради, че стилистите непрекъснато ни споделят, че светлият оверсайз е в наклонност и не би трябвало да се бърка с качулки, които вършат женската фигура безформена и непривлекателна.

Евтина синтетична блуза

Евтината синтетика никога не е най-хубавият вид за зрели дами, които желаят да наподобяват честно и скъпо. Често синтетичните блузи са полупрозрачни или електрифицирани, което прибавя към образа на неподреденост и разхайтеност, което към този момент се счита за неприемлив разкош на 45-годишна възраст.

Блуза, която прави външния тип неопределен

Обърнете внимание на цветовата палитра на блузите или ризите. Има много „ подли “ нюанси, които наподобяват ужасно на манекени и пробвайки ги, виждате неопределен, безинтересен човек в огледалото.

Блуза, който акцентира несъвършенствата

С възрастта започваме да виждаме дефекти на фигурата. За да не ги подчертавате, а по-скоро да ги скриете качествено, би трябвало да погледнете блузите с добра кройка. Под табу блузи с къси ръкави или въобще без тях. Огромни изрези под мишниците могат да “отворят ” това, което е по-добре прикрито от близките очи.

 Блуза която прозира

Прозрачността е орис на младите и младежите. С възрастта би трябвало да се заобикалят полупрозрачните тъкани, те могат да създадат изображението неуместно и прекомерно искрено. Прозрачните блузи са задоволително взискателни към себе си, с цел да наподобяват съвършено в облика, би трябвало да имате красиво тяло, както и уместно долни дрехи.

Остарял маниер

Съгласете се, че остарелите стилове, които са били настоящи преди 5-10 години, в този момент ще наподобяват неуместни, както на млади, по този начин и на зрели хубавици.

Какви външни критерии би трябвало да има една риза или блуза, с цел да я купите? Напишете отговорите си в мненията под тази публикация.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР