Според разузнаването на Украйна сред руския бизнес и политически елит

...
Според разузнаването на Украйна сред руския бизнес и политически елит
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Руският елит иска да свали Путин – шефът на ФСБ може да го смени

Според разузнаването на Украйна измежду съветския бизнес и политически хайлайф се образува група от авторитетни хора, които се опълчват на президента Владимир Путин и възнамеряват да го отстранят.

" Част от политическия хайлайф на Русия вижда шефа на Федералната работа за сигурност Александър Бортников като правоприемник на Путин. Именно Бортников неотдавна изпадна в недружелюбност пред съветския деспот. Официалната причина за рухването на водача на Федералната работа за сигурност са съдбовни неточности във войната против Украйна ", написа в позицията на украинското разузнаване.

" Бортников и неговият отдел бяха виновни за разбора на настроенията на украинското население и потенциала на украинската войска ", изясняват от ведомството.

" Известно е, че Бортников и някои други авторитетни членове на съветския хайлайф обмислят разнообразни разновидности за премахване на Путин от власт. В частност не се изключва отравяне, ненадейно заболяване или различен " случай ", твърди украинската работа.

" Възможно е тези процеси да са свързани с неотдавнашното " приключване " на информация за разположението на чеченските елементи в северната част на Киев ", се добавя в позицията.

Според разузнаването това приключване на информация може да е имало за цел както да отслаби въздействието на Кадиров, по този начин и да бъде опит за авансово определяне на съдействие с украинските управляващи, заобикаляйки актуалното управление на Руската федерация.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР