Според разследване на френския новинарски уебсайт Mediapart 13 жени са

...
Според разследване на френския новинарски уебсайт Mediapart 13 жени са
Коментари Харесай

Опипване и ръце в бельото: 13 жени обвиняват Жерар Депардийо в сексуално посегателство

Според следствие на френския новинарски уеб страница Mediapart 13 дами са обвинили артиста Жерар Депардийо в полово посягане , съобщи Би Би Си.

Миналата година Депардийо е бил разследван по обвиняване в обезчестяване против актриса. Твърди се, че артистът е направил полово посягане над актрисата в дома си през 2018 година Разследването към момента е в ход.

Жените настояват, че са били опипвани от артиста, който е слагал ръце в бельото им и е отправял неприлични забележки , показва уеб сайтът. Твърди се, че случаите са се случили през последните две десетилетия на кино и телевизионни площадки или на публични места.

Адвокатът на 74-годишния Депардийо съобщи, че той " публично отхвърля всички обвинявания , които могат да попаднат в обсега на наказателното право ". Тези обвинявания се появяват две години откакто против него беше извършено следствие за обезчестяване, което той отхвърли.

Номинираният за " Оскар " и " Бафта " артист е прочут с филми като " Жан дьо Флорет ", " Зелена карта " и " Сирано дьо Бержерак ".

В хода на следствието една от статистките на снимачната площадка съобщи, че той е пъхнал ръката си под роклята ѝ, след което се е опитал " да се промъкне, с цел да стигне до бельото ми ". Когато тя отблъснала ръката му, той станал нападателен и опитал още веднъж , твърди дамата. Друга участничка разказва по какъв начин артистът я хванал за кръста сред фотосите, имал " блуждаеща ръка " и я опипвал упорито.

Една жена твърди, че той се е опитал да сложи ръката си върху гениталиите ѝ по време на сцена с навалица . При различен случай, съпроводен от мъж, който показал като продуцент, артистът я хванал откъм гърба и я докоснал по несъответствуващ метод.

Много от дамите обявиха пред Mediapart, че са шокирани от обстоятелството, че на снимачните площадки не са били подхванати никакви дейности , а хипотетичното му държание е било толерирано или даже посрещнато със смях.

" Възрастните разрешиха на един артист да ми гали гърдите пред всички ", споделя една от актрисите, която по това време е била на 17 години.

Прокуратурата в Париж съобщи пред Агенция Франс Прес, че досега не е получила нова тъжба. Г-н Депардийо продължава да бъде разследван за хипотетично обезчестяване на актриса през 2018 г. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР