Според Пьотр Толстой, българското Черноморие е пълно с руски граждани,

...
Според Пьотр Толстой, българското Черноморие е пълно с руски граждани,
Коментари Харесай

Москва разпалва конфликти в Източна Европа

Според Пьотр Толстой, българското Черноморие е цялостно с съветски жители, които единствено чакат сигнал, с цел да стартират провокативни дейности. Но освен България и Румъния са „ на прицел ”, както се вижда от обява на ru.krymr.com.

По сходен метод ръководителят на комисията по защита в Държавната дума преди дни изясни. че „ хилядите наемници ” на ЧВК Вагнер, „ изпратени в Беларус ” са „ шоков пестник, ” който за часове може да превземе Сувалкския кулоар – 100-километрова гранична линия сред Полша и Литва, която хипотетично би могла да послужи като сухопътна връзка сред Беларус и Калининградска област.

Владимир Путин разшири тематиката с Германия, излагайки още веднъж „ авторска ” версия за историята, представена от " Интерфакс ". Преди „ специфичната ” си военна интервенция, съветският президент обясни, че Украйна е основана от Ленин, а в този момент оповести, че Полша би трябвало да е признателна на Сталин, който върнал суверенитета на завоюваната от Хитлер страна, „ изоставена от западните съдружници ” и плюс това „ подарил ” на Полша „ забележителна...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР