Според проучвания в световен план, 30% от даренията по света

...
Според проучвания в световен план, 30% от даренията по света
Коментари Харесай

Един Процент Промяна връщат Коледа с кампанията си #усещасекатоКоледа

Според изследвания в международен проект, 30% от даренията по света се случват през последния месец от годината. За да въодушеви хората и да даде образец какъв брой значимо е да се подарява регулярно, Един Процент Промяна започва новата си акция - #усещасекатоКоледа. Нейният старт на 24.04 беше белязан с медийни начинания, с помощта на които оживяха редица коледни мемоари, пожелания и песни.  

„ Много постоянно си повтаряме, че смяната стартира от нас и дейностите ни всеки ден и не би трябвало да чакаме специфичен мотив или празник, с цел да създадем положително. Именно дребните, ежедневни дейности на добрина, са това, към което се стреми цялата ни общественост, с цел да забележим света в още по-хубава светлина. С акцията ни #усещасекатоКоледа желаеме да подчертаваме върху това, че не е належащо да чакаме Коледа, с цел да помогнем на възрастен човек или на бездомно животно. “ – показа Ефтим Ефтимов от сдружението.

Благотворителната организация Един Процент Промяна осъществя дела към този момент 7 години, а единствено от началото на годината до края на м. Март,  организацията към този момент е събрала над 40 000 лева за 3 разнообразни дела, подкрепящи Фондация „ Спаси ме “, ДЦДМУ " Добро сърце " - гр. Перник и Сдружение " Прегърни ме ".



Кампанията #усещасекатоКоледа, съответствува с реализцията на още 2 начинания. Първата от тях е дейна до края на април месец и се извършва с поддръжката на Фондация “Нашите недоносени деца “. Средствата, събрани посредством тази идея, ще бъдат ориентирани за обезпечаване на животоспасяваща инсталация на отделението по неонатология на МБАЛ-Добрич и МБАЛ-Търговище. Респираторите и перфузорите, които ще бъдат закупени, ще спомогнат недоносените бебета да получават нужните грижи, изключително през първите няколко дни от живота, които са основни за тяхното развиване.

Втората акция следва да бъде оповестена на 01.05 и може да бъде проследена на публични уеб страница на организацията: https://onepercentchange.today/

Един Процент Промяна приканва всички да се причислят към самодейностите и дружно да изградим общественост от дейни, съпричастни жители, които подаряват постоянно.

Даряваш малко, усеща се като доста за хората в потребност!

Нека пресъздадем Коледа всеки ден

#благодарениенаТеб

#усещасекатоКоледа
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР