Според проучване на Центъра за американски политически изследвания към Харвардския

...
Според проучване на Центъра за американски политически изследвания към Харвардския
Коментари Харесай

Проучване: Над половината американци не одобряват управлението на Байдън

Според изследване на Центъра за американски политически проучвания към Харвардския университет и Harris Poll повече от половината гласоподаватели се усещат по-зле по-време на ръководството на Джо Байдън.

В анкетата, извършена единствено преди дни, представена от БНР, отрицание за управлениeто на сегашния президент декларират 55 на 100 от американците. На въпроса по-добре ли са се чувствали при администрацията на някогашния президент Доналд Тръмп 61 на 100 от интервюираните дават позитивен отговор, а единствено 45% считат, че са по-добре при Байдън.

Все по-голяма наподобява вероятността през 2024 година изборът да бъде още веднъж сред Джо Байдън и Доналд Тръмп, а рейтингът на актуалният президент продължава да слиза надолу. От изследването през ноември до момента той е паднал от 45 на 43% и към терзанията по отношение на възрастта на президента гласоподавателите прибавят и неодобрението на неговата работа.

" Това е огромен проблем за президента Джо Байдън - може би най-големият му проблем – хората имат вяра, че са по-зле при неговите политики и са били по-добре при Тръмп ", споделя Марк Пен, един от ръководителите на изследването на Центъра за американски политически проучвания към Харвардския университет и Harris Poll.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР