Според признанията на Бритни Спиърс тя не само е открила

...
Според признанията на Бритни Спиърс тя не само е открила
Коментари Харесай

Бритни Спиърс къркала коктейли с майка си от 14-годишна, баща ѝ пък пращал гаджетата ѝ на кръвни тестове

Според признанията на Бритни Спиърс тя освен е разкрила секса на нежните 14 години, само че и още тогава е почнала да пие. В компанията на майка си тя пробвала първите си коктейли, а в този момент разказва този си интервал като един от най-хубавите в живота си. Така от ранна възраст русокоската май е била на „ ти “ с пиячката, която след това много способства за разтърсеното ѝ психологично здраве и най-разнообразни разгулен (и не толкова) изцепки.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Maria River Red (@britneyspears)

Разрухата на певицата докара до по този начин омразното ѝ настойничество от страна на татко ѝ. Джейми Спиърс години наред контролираше както персоналния живот на дъщеря си, по този начин и нейните професионални изяви. Днес свободната към този момент Бритни намерено възроптава против сходно „ иго “, когато не е могла да избира по естествен метод даже гаджетата си.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Maria River Red (@britneyspears)

Бащата бил толкоз заслепен от концепцията да я управлява, че даже пращал евентуалните ѝ сътрудници на кръвни проби. Те трябвало да подписват и специфични документи, в които заявяват, че няма да разкриват детайлности от връзките си с нея. И в случай че най-малко откъм заболявания някои неща са ѝ били спестени, то какъв брой рационален е сходен надзор, е различен въпрос. Разклатеното психологично здраве на Спиърс в действителност бе причина да я забележим в много несъответстващи обстановки, а родителите ѝ са може би единствените, които са най-наясно със обстановката вкъщи.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР