Според последните новини около филма Rust, на снимачната площадка на

...
Според последните новини около филма Rust, на снимачната площадка на
Коментари Харесай

Смята ли се Алек Болдуин за виновен за убийството на Халина Хътчинс

Според последните вести към кино лентата Rust, на снимачната площадка на който почина кинематографът Халина Хътчинс, фотосите ще бъдат възобновени напролет и то с присъединяване на артиста Алек Болдуин. Освен това се знае, че брачният партньор на Халина Хътчинс, Матю Хътчинс, ще бъде изпълнителен продуцент.
 Алек Болдуин и новото дело, заведено от фамилията на убитата Халина Хътчинс
Още проблеми за Алек Болдуин

Как продължава драмата с убийството на Халина Хътчинс

За да бъде обезпечена цялостната сигурност на всички на снимачната площадка на кино лентата, ще бъде неразрешено " потреблението на работещи оръжия и всякаква форма на муниции ". От трагичната преживелица насам обаче правосъдните процеси не стопират.

През 2022 година брачният партньор на убитата Халина Хътчинс заведе дело против Алек Болдуин, само че то беше прекъснато откакто страните реализираха съглашение.

Наскоро стана ясно, че против Алек Болдуин и отговорникът по оръжия Хана Гутиерес-Рийд е заведено друго дело от основаните в Украйна родители и сестра на Халина Хътчинс. Обвиненията са за непредумишлено ликвидиране.

По думите на юриста на Хана Гутиерес-Рийд тя възнамерява да пледира почтена. Че е почтен, също твърди и Алек Болдуин. Той не за първи път споделя, че не е дърпал спусъка, напомнят от Е! News.

В изказване на окръжната прокуратура от 7 февруари се показва, че Халина Хътчинс " е умряла поради груба немарливост и неразумно неуважение на сигурността на снимачната площадка на Rust ".
 Алек Болдуин и новите обвинявания в непредумишлено ликвидиране на Халина Хътчинс
Още обвинявания против Алек Болдуин

Какво взеха решение управляващите за гибелта на Халина Хътчинс

Според The New York Times все още вероятните присъди за затвор са най-много от 18 месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР