Според последните актуализации Комисията по ценните книжа и борсите (SEC)

...
Според последните актуализации Комисията по ценните книжа и борсите (SEC)
Коментари Харесай

SEC отлага решението си за Етериум ETF на BlackRock

Според последните актуализации Комисията по скъпите бумаги и тържищата (SEC) е решила да забави отговорът на настояването на BlackRock за спот Етериум ETF.

Вторият краен период на заявката изтече тази неделя. Ерик Балчунас, ETF анализатор в Bloomberg, по-рано оцени 70% късмет за утвърждение на спот ETF за Етериум до май. Балчунас обаче уточни, че скоро ще даде обновен разбор с преразгледани вероятности.

BlackRock подаде заявката си за спот ETF за Етериум, наименуван iShares Ethereum Trust, още през ноември. Сред специалистите по криптовалути има смесени настроения по отношение на опцията за утвърждение на спот борсово търгуван фонд (ETF) за ETH.

Докато някои чакат утвърждението на SEC още през май, изключително след зелената светлина за спот Биткойн ETF, други са по-предпазливи.

Струва си да се означи, че фючърсните Етериум ETF артикули към този момент са налични за търговия на пазара в Съединени американски щати. Въпреки това тези оферти в началото не съумяха да привлекат доста внимание и бяха пуснати при стеснен интерес от страна на търговците.

Във връзка с това от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) са отсрочили още разглеждането на заявката на Fidelity за спот ETH ETF съгласно последната налична информация.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР