Според последната клюка Димитър Рачков и Слави Трифонов отново са

...
Според последната клюка Димитър Рачков и Слави Трифонов отново са
Коментари Харесай

Рачков и Слави във война заради жена - slava.bg

Според последната клевета Димитър Рачков и Слави Трифонов още веднъж са във противников връзки. Причината за раздора е плеймейтката Анита Димитрова, която комикът публично показа като своя нова половинка. Слуховете разнасят, че преди да се хвърли в обятията на артиста, Анита гравитирала към Слави Трифонов, написа „ Ретро “.

Пред приятелки и тогава русокоса сексбомба се хвалила, че била с един от най-известните и богати мъже в страната, а в обществените мрежени не серпантина да демонстрира скъпите дарове, букетите от 100 рози, баровските ваканции, на които обичаният й я водел.

Очевидно обаче Трифонов не съумял да задържиш сърцето на Анита единствено за себе си. Въпреки че от няколко месеца хасковлийката се кълне в обич на Рачков, тя продължава да симпатизира на Дългия и не пропуща да споделя негови изявления и песни във Фейсбука си.

Комикът обаче има популярност на върл ревнивец и не реагирал по никакъв начин добре на явните благосклонности на Димитрова към Трифонов. Макар и прясно влюбени, двамата непрестанно имали кавги поради някогашните или поради сегашни претенденти, които не оставали равнодушни към обилните й форми. Рачков упорствал обичаната му да се облича по-дискретно и да не помни за разгърдените й рокли, които главно участвали в дрешника й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР