Според полицията около 7000 души участват в демонстрация в западния

...
Според полицията около 7000 души участват в демонстрация в западния
Коментари Харесай

Хиляди кюрдски имигранти протестират срещу Маслинова клонка

Според полицията към 7000 души вземат участие в проява в западния немски град Кьолн, където живее забележителна кюрдска общественост, съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенция ДПА заяви, че се чака следобяд в града да се съберат към 20 000 души.

Полицията ускори наличието си, опасявайки се от вероятни спорове сред кюрдите и турските имигранти, които поддържат интервенцията, разпоредена от турския президент Ердоган.

Съединени американски щати и Турция ще координират дейностите си

Съединени американски щати дадоха обещание повече да не дават оръжия на сирийските Сили за отбрана на народа, считани за близки до терористичната формация Кюрдска работническа партия (ПКК), съобщи представителят на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, Ибрахим Калън.

В телефонен диалог със съветника на Белия дом по националната сигурност Хърбърт Макмастър, Калън разискал интервенцията на турската войска "Маслинова клонка " против град Африн в Северна Сирия.

Дамата са разискали процеса на прехода в Сирия. Договорено е било Турция и Съединени американски щати като съдружници в НАТО да координират и засилват дейностите си от позиция на взаимния интерес и почитание на всички равнища, се акцентира в информациите на турските медии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР