Според нумеролозите днес е необикновен и вълнуващ ден, тъй като

...
Според нумеролозите днес е необикновен и вълнуващ ден, тъй като
Коментари Харесай

Днес е огледална дата, 11.11 – какво НЕ бива да правим

Според нумеролозите през днешния ден е невероятен и трогателен ден, защото съчетава в себе си пет единици. Тази огледална дата е способна да сбъдне желанията ни и да осмисли още повече животите ни, стига да знаем по какъв начин да се възползваме от нея, какво да вършим и какво да не вършим.

Най-важното е да стартирате деня си с усмивка, да се погледнете в огледалото и да почувствате обич към вас самите. Ако човек не се обича подобен, какъвто е, той в никакъв случай няма да може да вникне в смисъла на живота.
Какво да НЕ вършим през днешния ден?
Днес е ден за медитация, за отдих и за релакс. Ако имате тази опция, пробвайте да прекарате колкото се може повече време с другари, познати и положителни персони. Разхождайте се, слушайте музика, отидете на йога или вземете хубава книга и прочетете няколко страници от нея.

 Днес е огледална дата, 11.11 – какво ТРЯБВА да вършим, в случай че желаеме да ни се осъществен желанията Днес е огледална дата, 11.11 – какво ТРЯБВА да вършим, в случай че желаеме да ни се осъществен желанията
Днес е огледална дата – 11. 11. 2021 година. Според астролози и нумеролози това е незабравим ден, защото съчетава в себе си...

Ако ви следва да се срещате с непознати хора, не се опитвайте да им се харесвате. Макар денят да е подобаващ за срещи и запознанства, нумеролозите поучават да не пресилвате нещата.

В никакъв случай през днешния ден не бъдете отрицателни. Дори да сте мислили, че проектите ви ще претърпят неуспех, пробвайте да не мислите за отводи и несполуки.

На огледалната дата човек не би трябвало да изрича неприятни и обидни думи, тъй като те ще се върнат като бумеранг право при него.

Бъдете целенасочени и вярвайте в себе си! Днес си оставете време, в което да се потопите в мисли и да подредите целите в живота си!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР