Според нови данни от NHS милиони пациенти са изправени пред

...
Според нови данни от NHS милиони пациенти са изправени пред
Коментари Харесай

Пациентите са изправени пред лотария с пощенски код на NHS, когато става дума за преглед при личен лекар - проверете къде се класира вашият

Според нови данни от NHS милиони пациенти са изправени пред триседмично очакване, с цел да видят своите персонални лекари през февруари.

Последният транш от данни от здравната работа демонстрира, че пациентите са изправени пред лотария с пощенски код, когато става въпрос за това какъв брой време лишава да видят своя доктор.

Общо 2,7 милиона пациенти е трябвало да чакат по-дълго от 22 дни от момента, в който са запазили своя час, досега, в който се е състоял през февруари. Това е един на всеки 11 часа или 8,8% от всички записани през февруари.

Този брой е усъвършенстване по отношение на предходния месец, като през януари 9,5% от пациентите чакат повече от 22 дни – до момента в който всички -времевият връх беше реализиран предишния октомври с 13,4% от пациентите, чакащи над 22 дни.

Нашата интерактивна таблица по-долу ще ви покаже какъв брой дълго е чакането за обзор при персонален доктор във вашия регион.

Въпреки това, новините не са единствено неприятни – от 30,4 милиона срещи за общопрактикуващи лекари, осъщест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР