Според него все още не може да се кажа как

...
Според него все още не може да се кажа как
Коментари Харесай

”Галъп”: Има спад в доверието към ГЕРБ и ръст към ИТН

Според него към момента не може да се кажа по какъв начин ще се отрази фактът, че самият Трифонов няма да се кандидатира за място в параламента.

Социологът установи, че свадите и инспекциите на служебното държавно управление имат въздействие върху резултата от изследванията и допитванията, което ще се отрази и по време на вота.

Светлин Тачев счита, че министър-председателят би трябвало да е политик, който знае какво прави, само че като водач на втората партия, Слави Трифонов би трябвало да поеме отговорността за ръководството, а е евентуално да се търси и формат като длъжностен кабинет.

Той акцентира, че в Европа обединения сред партии с разнообразни възгледи са изместили обичайните, което в България още не се вижда като възможност.

" Ако " ИТН " не вземат 121 гласа и не сформира държавно управление, би било редно Румен Радев да даде втори мандат на Българска социалистическа партия. Президентът е в тежка обстановка, той носи отговорност за всяка неточност на служебния кабинет ", проучва Светлин Тачев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР