Според него руската стратегия е да се овладее Черноморието: „Поводът

...
Според него руската стратегия е да се овладее Черноморието: „Поводът
Коментари Харесай

Историк: 3 март да се празнува без фойерверки. Нас не ни е освободил Путин

Според него съветската тактика е да се овладее Черноморието: „ Поводът за експанзията бе Донец и Луганск и самопровъзгласилите се ДНЛ и ЛНР, а виждаме, че се атакува цялата страна “.

„ Владимир Путин сервира исторически спекулации за това, че Украйна и украинци не съществуват “, безапелационен е проф. Павлов.

Той не е склонен с позицията на управляващите у нас, че няма опасност от този спор за нас. Според него опасността е действителна.

„ Липсва задоволителна неотстъпчивост в нашите позиции. Искам да има по-голяма увереност, както и възобновяване на българската войска. Трябва да осъзнаем, че сме членове на НАТО, а освен да го споделяме “, означи историкът.

„ Трябва да оказваме помощ на всички в този момент - укрански жители от български генезис, само че и на всички украинци “, добави той.

Относно утрешния празник историкът съобщи, че 3 март е доста значим и с голямо значение за нашата нация.

„ Той основава напрежение, тъй като е употребен за политически цели, както у нас по този начин и в Русия. Ние би трябвало да го означаваме, тъй като сме длъжни да тачим паметта на всички, починали за нашата независимост - опълченци, руси, украинци, финландци и всички бойци на Руската империя “, сподели още той. Историкът обаче призна, че този празник основава и разделяне.

„ Апелирам за 3 март да няма фойерверки, да го отбележим, да не се бойкотира. Нас не ни е освободил Владимир Путин “, добави проф. Павлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР