Според него не трябват големи размествания, но ако има министри,

...
Според него не трябват големи размествания, но ако има министри,
Коментари Харесай

Кирил Петков за ротацията: Минимален брой промени на министри ще ...

Според него „ не трябват огромни разбърквания ”, само че в случай че има министри, които не са си свършили работата, би трябвало да бъдат ревизирани.

 

„ Заставаме зад думата си Мария Габриел да бъде министър председател, акад. Николай Денков да има специфичен статут като вицепремиер, а Асен Василев да бъде министър на финансите. Минимален брой промени е най-хубавото, което може да се направи ”, безапелационен бе той.

Петков посочи, че държавното управление започва сериозна антиинфлационна политика, а Народното събрание ще подкрепи дейностите. „ Българските жители би трябвало да усетят, че този кабинет работи за понижаване на цените в потребителската кошница ”, сподели още съпредседателят на Политическа партия.

 

Той изрази мнение и по отношение на слагането на ветрогенератори в Черно море. Петков счита, че по никакъв метод сходни съоръжения не би трябвало да бъдат в ущърб на жителите и черноморските общини. По думите му сходни съоръжения би трябвало да бъдат разполагани тук-там, които не засягат туризма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР